Blogg

Till mina grannar

Ja, det hela började med en sån där näsgrej. Ni vet. En sån där man stoppar upp i näsan som vidgar upp näsborrarna domkrafts-style och som gör att man med varje efterföljande andetag känner hur all ackumulerad värdighet sedan 31 år tillbaka fullkomligt rinner av en som smält margarin ända tills dess att ens självbild är reducerad till någonting som bara återfinns hos vissa reptiler på Skansenterrariet. En sån grej ni vet. För att sluta snarka. Den fungerade inte.
Sen bad hon mig att ”Prova sova på mage”. Okej, nu kanske det här inte verkar som ett så stor grej att avkräva någon. Men ja, vi kan väl milt uttryckt säga att jag har ungefär lika bra koll på min grovmotorik när jag sover som Thåström skulle ha under en spelning i Popexpressen. Det blir lätt, för att uttrycka det milt, lite ”svängigt”.
Men ja, vi slutar inte där. Sen finns det tydligen en spray som man sprayar i halsen strax innan man sover som ska få halsen att ”Schlappna aaaaf”. Den har samma kilopris som kokain, ser ut lite som någonting man tätar våtutrymmen med och smakar lite i konsistensen som utspottat tandborstslem hos någon som har ätit väldigt mycket jenka.
Sen köpte min flickvän öronproppar. Därtill så har min flickvän lite av den egenheten att hon tycker väldigt mycket om att lyssna på saker innan man somnar, vilket hon naturligtvis vill fortsätta kunna göra trots mitt så kallade ”handikapp” och trots att hon har öronproppar.
Och prata. Det är trevligt att prata när man ligger i sängen. Det tycker vi båda.

Och ja. Jag vet inte riktigt vad jag vill säga med allt det här, mer än att om jag har några grannar som nu undrar varför någon vid halv-två-rycket varje kväll upprepar frasen ”VAD SA DU???” med väldigt stora bokstäver, varför ett väldigt stort djur med seriösa hårbolls-issues verkar ha flyttat in i trean på våning ett eller varför allt detta tonsätts av en väckelsemöteshög inspelning av programmet Kropp och Själ i P1, så ja. Vi jobbar på att nå fram till en lösning kan vi säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *