Blogg

I’ve got 99 problems and jordnötssmör ain’t one

När min flickvän inte kan sova så brukar hon lyssna på radiodokumentärer. När jag inte kan sova brukar jag gå upp i köket och äta ost. När min flickvän kommer hem från jobbet och behöver slappna av så kör hon ett yogapass i vardagsrummet. När jag kommer hem från jobbet och behöver slappna av så lägger jag mig i sängen, äter jordnötssmör direkt ur burken och tittar på Scooby Doo. Vi brukar säga att vi har en relation som sträcker sig över ett brett spektra.
Eller ja, okej. Det är mest jag som brukar säga det. Men seriöst. En människa som hävdar att jordnötssmör ”smakar bajs”? Ja, ni hör ju själva. En sådan människa saknar trovärdighet i väldigt många frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *