Blogg

We shall Overall

Rasmus fick en ny overall förra vintern. En röd. Eller Ja, nu är det rent tekniskt sett inte en ”overall”, menar Rasmus, utan en ”X59 Mega Force Navy Wolfpack Impaler Stealth Jacket”. Där är heller inte ”röd”, utan har tydligen ”The color of the Beeeeeeast”.
När jag frågade om hur en sådan skiljer sig från en traditionell röd hundoverall, fick jag till svar att det var en lite för komplicerad fråga att reda ut för en husse som inte ens har gjort värnplikten, men att jag i alla fall är söt som frågar.
När jag sedan följde upp det hela med en stilla undran om ifall även vargar var tvungna att ha på sig en ullfodrad märkesjacka för att inte förkyla sig så fort som det blev några minusgrader ute, så bad han mig kort och gott att hålla käften.
Sen sa han åt mig att hämta hans solglasögon och hans Lüger istället och sätta lite fart. Dels för att brott inte löser sig själva och dels för att han precis ätit en Leif-GW-stor skål torrfoder till frukost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *