Blogg

Rehabilitering

Det hela började alltså någonstans i måndags. Vår avdelning har gymnastiksalen då. Jag, en kvinnlig kollega och ett tjog barn. Och ja, innan ni dömer mig så vill jag att vi reder ut det här ordentligt.

Man utövar alltså olika sporter i en gymnastiksal, vilket betyder att det faller under begreppet träning, vilket betyder att det är F-U-L-L-T normalt att ha träningsvärk. Eftersom man har
T-R-Ä-N-A-T. Och ja, om vi nu ponerar att någon tre dagar senare fortfarande är nödgad att använda sig av Röd tigerbalsam, vetekudde, liniment och Ipren för att rehabilitera en uppenbar idrottsskada, så tycker jag inte att man behöver göra narr av det.

Så om alla bara helt enkelt kan dra sitt strå till stacken här och förklara för barn att man vare sig behöver dra liknelser till ålderdomshem, erbjuda sig att ordna fram en rullator från skolsyster eller använda sig av tilltalsnamn som ”Fröken Gubbe” vid sådana här tillfällen, så kan vi alla återgå till att ha en trevlig och civiliserad vecka tillsammans.

Killerboll är ett jävla gissel. Så kan vi säga. Tro mig, det är en djungel där ute. Förresten så får Zlatan också träningsvärk.