Blogg

Kostcirkelresonemang

Jo. Alltså. Igår gjordes en snabb sammanställning över pengarna som jag lägger ner på cigaretter under ett år.
Den här siffran fördes sedan in i ett kalkylark som omvandlade dess värde till andra alternativa ”valutor” utifrån deras dagsaktuella kurs. Lite som Forex, menar jag. Inte alls som Forex, menar andra. Andra tittar konstigt på mig och menar att jag nog behöver ”prata” med någon.
Än så länge ser växlingskursen ut enligt något av följande alternativ:

  • 55 kilo Gryère
  • 65 st. genomsnittliga brädspel
  • 524 burkar jordnötssmör
  • 194 st. ”Grosshandlare” med extra bacon på Svenska Hamburgerköket
  • 267 kilo Sourcream & Onion-chips
    eller
  • 2504 st. GB Sandwich

Det jag försöker säga är att jag har ätit en del under de senaste 24 timmarna. Som glass t.ex. Och godis. Och ost. Och en munk. Jag åt ”en munk” några gånger. Okej. 10 gånger. SÅ! ÄR NI NÖJDA NU? Fan. Jag behöver en större kyl.