Blogg

Reklam

Hej på er,

Under den senaste månaden så har jag suttit i en källarlokal vid Riddarfjärden där jag ömsom har sprungit mellan kaffeautomaten och ömsom läst in en ny fantasy-serie i åtta delar för Storytel som heter ”Deltoras bälte”, skriven av Emily Rodda. Jag räknade någon gång till att jag gör över 50 olika karaktärer genom böckerna, som innehåller troll, vättar, trollkarlar, häxor, hydror, oler, kins, paddor, gnomer, gråvakter och riddare…för att nämna några. Och ja. Med hjälp av min fantastiska producent Ann-Charlotte och min sällsynt begåvade ljudtekniker Johan, så är de nu äntligen klara.

Det är utan tvekan något av det svåraste jag har gjort röstmässigt, men också något av det roligaste och jag är väldigt stolt över att ha fått vara en del av dem. I januari släpps de på Storytel, och jag hoppas att ni ska tycka om dem.